Followers

Wednesday, February 6, 2013

Galau

masa tengah update blog ni dengar lagu baru siti.. galau.. seyes best lagu ni tapi aku masih tak paham ape siti cuba sampaikan...xpela take time utk paham...otak aku tgh pkr apa akan jadi kat dunia baru aku nanti...sangat takut Tuhan je tau....

hari ni sangatlah penat smpai tak boleh nk tdow...ada ke mcm tu?? adalaaa....hahahaha... hari ni settle hal nak masuk kolej...buat buku bank..beli num pin dan settle kan yuran pengajian... danke  kb htr borang tp xleh nk htr sbb xde pic...adoiii...buat penat je g kan...buang masa dan tenaga jugakkkk...tension tauuu

apa yang best hari ni aku luangkan masa aku nga geng2 masa form6... yati dan emy..tau2 la jmpe diorg nii...asyik bercerita dan tak boleh kering gusi,,ada je lawak yg nak di buat..enjoy la...hilang masalah a masalah ke?hehe /// yati nanti smbg dgree kat uitm kb je...kan best kalau aku dpt uitm gak..yuran murah tau.... sobs sobsssss

apa lagi nak bagitahu ekk?? ohh lupa...sebelum g kb tu ada la kena settle hal peramta (persatuan mahasiswa tanah merah)....ramai la nak g mintak duit..nak daftar la...mcm2 la...umno ni,...pandai sgguh ya....hehe ...so sbtu ni ada msjlis graduasi permata pahtu ahad n isnin kena g ambk sumbgan utk permata...byk sgguh la duit umno ni....ambek mn la  xtau....hahaha

itu jela utk hari ni...harap ada masa lagi utk menaip ni.... best dapat luah rasa kat sini...wlaupun aku tak tahu nak tulis ape...bahasa kelaut...hahahaha... kdg2......

1 comment:

Ijann Hj Marzuki said...

Napi dapat sambung blajar mana ni?