Followers

Monday, April 18, 2011

tulis je...

sebenarnya aku mls nk post kat FB, so jd la mcm ni...post kat blog lagi best...boleh tulis mcm2..ape yg nak tulis kita tulis je.....hehehehe.... ape nak tulis ni ek???adoiiiii...lupa lak nk tulis pe....(tiba2 kwn aku mengacau nak tnye pasal soalan final ni...myibuk je....)
hari ni sebenarnya aku xde mood....sbbnya td mak aku call ckp ada barang smppai kat umah n then aku ckp la tu baju aku yg kwn aku pinjam n dia pos sbb tak sempat nak bg... bermula la kejadian yg tak sedap apabila aku mintak duit RM120.00 , sebenarnya aku dah ckp nak duit hari tu tp aku mintak RM100.00 je...hehehe...mak aku tnye la nk bt duit tu..aku ckp nk g berakit n mak aku kata tak yah g la.....aku dah msk.aku pun jd down..n down sgt2... mak aku kata xyah n then aku kata tkpe n letak terus hp...nak nanges rasenya td...tp sabooo jela.....
aku pun tdow la....lps tu bunyi lak hp berdering mak saudara aku call....kali pertama dia call aku tak angkat....kali kedua baru aku angkat n then dia ckp duit dah masuk dan jgk aku tnye knp mak aku bg..dia ckp aku nak lakkk...adoiiii *aku SYG mak aku... I LOVE U MUM....settle masalah aku nak g berakit.... tp??
satu lagi masalahnya... aku nak g gunung TAHAN...tp x invite aku pun..keciknya hati aku..kecewa sgt2... hari jnji nk bwk tp tak bwk pun...lps tu aku dah siap choop nak g...dia kata nnti ada kosong dia bgthu...kecewa...sedey sgt2...rasenya dah tawar hati nak g....mls nk pkr...baek bt tak tahu je...jlnkan hdup mcm biase...mcm xde ape2....yg penting kita tak menyusahkan sape2..... AMIN... LOVE U MUM...

1 comment:

sHuKRi iSmAiL said...

kesian... hahaha. but yr mum still da best