Followers

Monday, December 12, 2011

cinta itu gila

aku tak tahu...cinta itu gila atau aku yang gila...tak pun sama2 gila....ahahahaha
aku dah cuba lari dari ini tapi aku tak mampu, aku tak kuat...melainkan aku delete num hp dia, bbm dia, block twitter n fb dia ....
aku tak sanggup nak buat itu sbb aku takde alasan untuk itu...
aku rasa dia tak tahu dan aku nak dia tahu sampai bila2... biar aku pendam sorg2....aku akan cuba jauhkan diri sikit demi sikit.... aku pun tgh slow2 jauhkan diri... aku takut kehilangan dia tapi aku kena terima jgk...dia bukan untuk dan aku bukan untuk dia... kenal pun secara kebetulan tapi aku rasa ada something... aku sorang je kut rasa macam tu... :(
betul kata orang, bila kita nak, orang pulak x nak...dan sebaliknya...
aku harap aku ada sesuatu nga dia...bukan sekrung pun xpe tapi suatu hari nnti..sbb aku percaya pada cinta....
kita kenal terlalu awal, sekejap je tapi bagi saya itu sudah cukup seseorang itu bukak hati sy utk terima seseorang yg baru dalam hidup sya.. dan awk lah orangnya

saya tak kan lupa tentang awk...  SAYA JANJI.. insya allah.... sy doakan awk bahagia... 

8 comments:

hidayah said...

sedihnyer baca your entry...kdg2 kalau kita sygkan something tuh kite kene lepaskan .kalau betul ada jodoh ,1 hari nanti mesti org tuh akn dtg balik and kembali pd kita ^__^

asyraf ahmad said...

ppeewit!
jiwang kot entry nih.....
heheh

1st time being here!
bwalking

happy blogging!

to my blog - Acapsuur (>,<)

Hanafi Mj said...

hidayah: sy tak harap dia dtg kepada sy tp sy nak dia bahagia je... amin

Hanafi Mj said...

asyraf: jiwang biASA JE... THANKS SBB SINGGH BLOG SY..HEHE

hidayah said...

insya'Allah .doa la yg terbaik untuk dia .. mesti ada hikmahnya di sebalik semua yg berlaku .be positive kan ? hehe .btw,nice blog .tumpang singgah =)

Hanafi Mj said...

hidayah: terima kasih... sy tahu dia bahgia...awk pu bahgia la ya... tq sgt2...

hidayah said...

be happy =) thanks jugak .

Hanafi Mj said...

huhuhu...tq2